Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Need for speed film

o Navštíveno 4420x o
o 07.02.2014, 12:03 | Tuner#2 | Upraveno: 2014-02-07 12:04:11
Nedávno proběhly na speedhunters fotky z natáčení a vypadá to, že se půjdu po Rivalech podívat do kina.

Sice od toho nečekám zážitek jako z Rivalů, ale jako odpočinkový film s pěknýma autama leč v kopii to snad půjde zkousnout :)

[ Link ]

o 07.02.2014, 12:08 | ddawe
já už se po Rivalech nebudu raději na žadnej film těšit, protože takový zklamání sem fakt nečekal.
o 07.02.2014, 12:20 | hawai
nevim, ale přijdem mi to jako zhovadilost, Auta super, určitě i spousta pěknejch záběrů, ale do toho uměle zasazenej nějaký lovestory, přehnaný bouračky kdy auta lítaj 50 metrů do vzduchu a přitom je všude spousta nereálnejch výbuchů, nakonec auto zavěšený na vrtulníku... nevim, ale na tohle do kina opravdu nepůjdu.
Neni nad ,,60 sekund,, :-)
o 07.02.2014, 13:21 | Tuner#2
ddawe: To je nějak hodně přísný pohled na věc...

hawai: Tak pokud je pro Tebe 60 sekund kult, tak tohle půjde zkousnout taky. Myslím, že je řada lepší filmů s autařskou tématikou ;)
o 07.02.2014, 13:21 | nome
Tak asi všicni tuší že po stránce příběhu to bude sračka, ale půjdou se podívat na pěkná auta :-)
o 07.02.2014, 13:24 | assassin
hawai: koukni na tu reportaz na speedhunters... jasne bude to prehnany, ale jezdi tam s tim spousta zavodniku, at uz z driftu nebo okruh.. takze by ty jizdni zabery nemusely byt uplne nesmyslne...
o 07.02.2014, 13:37 | muSlim
jj, dokonca aj Aaron Paul (kvôli ktorému sa na to pôjdem pozrieť) bol študovať v jednej z najznámejších jazdeckých škôl v US, aby to bolo vierohodné a čo najviac stuntov spravil sám. Ja sa určite teším :-)
o 07.02.2014, 13:42 | ddawe
Tuner#2: vyrůstal jsem ve formulovým prostředí a moc jsem se na Rivaly tešil-česká premiera byla dokonce na moje narozky. A mě ten film osobně skoro urazil, němel sem slov když jsem šel z kina. Nechápu jak tohle mohl Lauda přenést přez srdce, všechno v tom filmu je špatně, ale měl jsem to čekat, moje chyba :)

na NFS se půjdu podívat, ale bez očekávání.

o 07.02.2014, 13:44 | mrazik
Ke kazdemu filmu je potreba pristupovat ruzne. Ocekavat od NFS filmu oskarove vykony hercu je nesmysl, tam nejde o realnost, jde o akci, hezka auta, rychla auta atd.
Kdyz pujdete na film od Woody Allen, budete ocekavat akcni film ?
o 07.02.2014, 14:10 | Tuner#2
ddawe: Povídej, to mě zajímá, co jste jezdili? Národní formuli a nebo nějaké kopce?

Na rivalech je pár chyb, některé záběry přiliš umělé a počítačové, děj je taky trochu jiný než historie praví, ale to snad není zločin? Lauda se za to nestydí a myslím, že ten film snad urazit nemohl, respektive potom nechápu v jakém smyslu to myslíš a co Tě na tom uráží?
o 07.02.2014, 14:35 | Kamil
jako muSlim
o 07.02.2014, 14:37 | hawai
Mě se náhodou Rivalové líbily, ano, neni to 100% životopisný jako např. Ayrton Senna, jo to celovečerní film a taky se na to tak musí nahlížet. Mě se náhodou líbil a i výběr herců se povedl na 100%. možná tam mohlo být o trochu víc závodních záběrů
o 07.02.2014, 15:20 | ddawe | Upraveno: 2014-02-07 15:26:52
Tuner#2: u nás v rodině začalo formulový závodění už dávno v 70.letech, a poslenich 15 let už nejezdíme. tehdy se jezdily skoro jen kopce, okruhy až ke konci. původně to byla Brněnská stáj MIFRA-kopie Lotusu F3, poté Arcus (prvni nedoutník u nás) jestli ti něco říká např. z knihy Československé formule, eurooldtimers.com apod.
Pote co se zabil druhej jezdec Mifry Polášek, a velké havarii Janotky s abarthem spojený nasledným dlouhým lečením přestal jezdit a po menší odmlce převzal závodní žezlo můj táta a jezdil už klasičtější Metalexy, 1-03 a potom jednu ze dvou původních MTX 1-07 přímo po Karlu Jílkovi.
Po smrti Senny ktera všechny zasahla a převratu to začalo upadat a stavat se z toho jen koníček, který začinal být vzhledem ke konkurenci finančně neunosný.
Tedy je to už dávno a formule je prodaná do muzea, ale vyrustal jsem při sledovani F1 a zavodění.

četl jsi "Mé roky s Ferrari" ? proto nechápu jak mohl Lada přihližet kam se ten film vyvýjí, asi šlo o penize a ne o svědomí. Měl si to více pohlídat.
Celej film je plnej technických nesmyslů i na samotných vozech(ruční brzda, nasazování náby volantu atd...), časovej sled udalostí vubec neodpovídá realitě. Většina duležitých okolností sezony76 vubec nezazněly, přitom ji zasadně ovlivnily.
Vztah Laudy a Hunta zcela mylnej, znaly se už z juniorské formule v anglii a v londýně spolu bydleli, létaly spolu Laudovým letadlem, velmi často spolu na zavodech mluvili-stači se podívat na fotky kde jsou vetsinou spolu-to se objevilo v celým filmu v jediným záběru a to když běžely nakonci credits...rozhodne se neoslovovali "hey, asshole..."
Laudovo jednání s Enzem je nesmysl, stejně tak jeho rady konstrukterum a Ragazonnimu, vysedávání enza u trati... takhle by se dalo pokračovat celej den, to bych ale byl jak Zdeny60...

Těšil sem se aspon na nový záběry laudovy 312T a vubec aut, ty tam ale vubec nejsou, jsou to jen rozostřený střihy, kromě jedinýho novýho záběru kdy se auta srazi koly a jedno vymrští je to odfláknutej nesmysl.

Omlouvám se komu jsem zkazil zážitek, ani jsem původně nic takovýho psát nechtěl a nechci svůj nazor nikomu cpát :) Ale uráží mě to, pro mě je to výsměch cele historii F1 a všem zučastněným.
Já od toho čekal film na urovni, Ale tohle je film pro neználky, co nikdy o F1 neslyšeli a až u kina se rozhodovali jestli jít na Babovřesky nebo Rivaly.
o 07.02.2014, 18:49 | Duri
...tak nejak souhlas s ddaww, sice jsem na tom nebyl v kine ale koulal na to doma a nezbyva mi nic nez souhlasit
o 17.02.2014, 15:12 | Tuner#2
o 18.02.2014, 12:25 | RedBaron
Taky jsem z Rivalů nebyl odvařenej a ačkoliv první TNFS jsem měl ve svý době hrozně rád (na tu dobu to byl simulátor), tak to co se z té série nakonec stalo, je pro mě ztělesněním mainstreamového nesmyslu, který je důvod nenávidět spíš než chodit na filmy o něm...
o 18.02.2014, 12:40 | AR
RB: simulátor? nebyla to od počátku arkáda?
o 18.02.2014, 12:57 | RedBaron
Tak na 486tce asi nic lepšího vykřesat nešlo, narozdíl od dalších verzí se tam muselo i brzdit a byly znatelné rozdíly mezi jednotlivými auty :-)
o 19.02.2014, 13:02 | Petura
a nebylo snad od začátku prezentováno, že Rivalové nejsou životopis Laudy?
o historii F1 vím prd a ani mě to nezajímá, ale jako oddychový film s autama, ženskejma a zápletkou s nádechem reality, se mi ten film líbil ...
NFS vidět chci, už jen kvůli tomu, že serie her NFS se mi líbí :)
o 13.03.2014, 23:09 | madmaik
Tak sem se zrovna vratil ze 4dx need for speed a musim rict ze jsem si ten film uzil.perfektni odpocinkovej roadtrip.doporucuju :)
o 13.03.2014, 23:10 | P.E.T.R
Tak ještě jednou sem, tohle vlákno jsem nenašel.

Teď jsem se vrátil z kina a tohle je ten nejneuvěřitelnější film, co jsem kdy viděl. :D Nečekal jsem od toho nic, ale je to ještě o 200% horší, absolutně všechno postrádá byť jen náznak logiky. Skoky, tankování za jízdy a pickup, kterej je 2x rychlejší než 900k Mustang, protože je vždycky na místě dřív, no fakt něco šíleného. :)
Přitom závody jsou pěkně natočený, až na pitomé střihy na herce, kteří mají výraz typu "Jsem vyděšený a nevím, co dělám." Ale to je sotva 5 minut filmu, zbytek je šílenost.
Nelituju, že jsem šel do kina, je to vážně neuvěřitelný zážitek, jen úplně jiný než jsem čekal. :)
o 13.03.2014, 23:17 | Tuner#2 | Upraveno: 2014-03-13 23:17:31
Díky za recenzi, asi jsme mě ušetřil prachy a dilema kam s prckem když by jsme šli :))
o 13.03.2014, 23:22 | P.E.T.R
Je to absolutní blbost o tom žádná, ale já vážně nelituju, že jsem šel, takhle jsem se už dlouho od srdce nezasmál, když kinem zněla jedna hláška za druhou. :D Zezačátku jsme si o těch nesmyslech šeptali, ale tak od 1/3 filmu už jsme se bavily normálně na celé kino, protože to už nikdo nevydržel v klidu a všichni se jen smáli. Taky nás bylo v kině asi 10, jakoby všichni věděli, že na to nemá cenu chodit. :D
o 16.03.2014, 00:42 | M.a.R.i
Pred chvilkou jsem se vratil z kina a jsem nadsenej. Jak me rychle a zbesile dostalo v 15, tak tak me ted dostal tenhle film. Necekal jsem nic, ale vazne jsem byl mile prekvapenej. Jasne, je to pohadka a je tam par veci, co do sebe nezapadaj. Ale kdyz se nad to clovek povznese, tak si to kralovsky uzije!
o 16.03.2014, 06:19 | muSlim
Ako M.a.R.i, fakt zábava, pomerne pekne spravené, v porovnaní to samo uspeje len proti sérii F&F a s tou celou to teda vytrie podlahu, imho.
o 27.01.2015, 06:58 | Petura
konečně jsem měl možnost tenhle snímek shlédnout a bavil jsem se, skvělá oddychovka, pěkný auta a záběry jako ve hře
o 27.01.2015, 10:40 | SilverGhost
Film je hroznej, o tom žádná, ale byl jsem nadšenej ze začátku, kde hlavní hrdina k závodu použije stejné auto, jako mám já, jen fastbackovou kastlí. To si pouštím denně před spaním a motivovalo mě to konečně k dokončení projektu.
o 27.01.2015, 12:39 | Chris
ako hento bola dost blbost, ze jediny ram co mali v aute bol v tom mustangu inak nic.

Takisto nikto nemal kombinezu a prilbu. Ale vsetci rifle, kozenka a max rukavice :D ochrana, ze to ma poser :D
o 27.01.2015, 14:00 | Petura
Tak s realitou to nemá téměř nic společného, stejně jako celá serie her NFS... prostě relax hra a film.
Filmové prostředí je hodně podobné tomu hernímu, prostě oživlá hra :)
o 27.01.2015, 18:22 | hawai
No musím říct, že za mě film katastrofa. pustil jsem si ho 2x a pokaždý jsem usnul. Ani ty auta nezachránily tak otřesnej příběh.
o 01.02.2015, 13:24 | H-Honza (M)
ja trotl si koupil bluray ve sberatelske limitce, pac si rikam, ze to musim dat do sbirky... Kdyz se naskytla prilezitost, zkoukl jsem a zklamani nebralo konce. Na tom filmu je vsechno hrozny, od deje, po ty trapny nedotazeny repliky aut.
o 01.02.2015, 17:05 | hifim@ni@k
Já nemohu dostat z hlavy scénu, kdy se hlavní hrdina před závodem podívá na zápěstí kde má vytetované jméno svého kamaráda. Dalo by se skoro říci, že mi to způsobilo těžkou újmu :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3284 sekund.